Ladataan hakutuloksia
Ostoskori
Ilmestyy joulukuussa!

Entistäkin kattavampi Metsäsijoittajan kirja on suunnattu paitsi metsätilan ostoa harkitseville yksityishenkilöille ja metsätalousyrittäjille myös maanmittauksen, pankkialan sekä kiinteistönvälityksen ammattilaisille.

Lue lisää!
Uusia metsätietokirjoja
Kirjat
29,00 
34,00 
Taimikonhoito
Jari Miina, Karri Uotila, Timo Saksa
34,00 
17,00 
-26%
Vihreät jättiläiset
Aulikki Kauppila ym.
25,00  34,00 

Vihreät jättiläiset – Suomen suurimmat puut

Tämän kirjan avulla voi suunnitella kiehtovia tutustumisretkiä Suomen suurimpien puiden luo. Kirjassa kirjassa esitellään mittaustuloksia 65 puusuvusta ja noin 1500 puuyksilöstä. Retkeilijän avuksi kirjassa on alueellisia karttoja puiden sijainnista.
Nojatuolimatkailijaa ilahduttaa teoksen runsas kuvitus.

Lue lisää


Metsälehti ja Metsälehti Makasiini

Metsälehti on asiantuntijalehti metsänomistajille ja metsästä kiinnostuneille. Lehdessä on monipuolisesti artikkeleita, testejä ja taustatietoa metsänomistamisesta, puukaupasta, metsänhoidosta ja metsästä yleensä.

Metsälehti Makasiini on kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti, joka jaetaan kaikille Metsälehden tilaajille. Sen voi myös tilata erikseen. Metsälehti Makasiini on suunnattu uusille, usein kaupunkilaisille, metsänomistajille.

Tilaa lehti
Karttakauppa

Monipuolisesti karttoja, kartastoja, kirjoja, oppaita ja e-tuotteita luonnossa ja vesillä liikkujille, retkeilijöille, tienkäyttäjille sekä matkailijoille. Karttakauppa on sekä omien että välittämiemme tuotteiden keskeisin ostospaikka ja tietolähde.

Karttakauppa