Ladataan hakutuloksia
Ostoskori
Metsätalouden veroilmoitus tekeillä?

Metsäverokirja 2022 on jokaisen metsänomistajan käsikirja. Kirjassa kerrotaan ajantasaiset ohjeet veroilmoituksen tekemiseen sekä korvausten ja vähennysten määrät. Teos jaetaan kaikille Metsälehden tilaajille. Muut voivat ostaa sen verkkokaupastamme 27.1.2022 alkaen.

Lue lisää!
Uusia metsätietokirjoja
Kirjat
-14%
25,00  29,00 
-15%
29,00  34,00 
Metsätyypit – Kasvupaikkaopas
Juha-Pekka Hotanen ym.
34,00 
suomalaisten-puutkansikuva
Suomalaisten puut – arjessa ja ajatuksissa
Anneli Viherä-Aarnio, Kåre Pihlström
34,00 
-21%
Vihreät jättiläiset
Aulikki Kauppila ym.
27,00  34,00 

Metsäsijoittajan kirja

Entistäkin kattavampi Metsäsijoittajan kirja sopii kaikille metsätilan ostoa harkitseville. Kirja kokoaa ajankohtaisen tiedon ja raottaa syitä muun muassa sille, miksi institutionaalisten sijoittajien kiinnostus metsään on kasvussa.

Lue lisää


Metsälehti ja Metsälehti Makasiini

Metsälehti on asiantuntijalehti metsänomistajille ja metsästä kiinnostuneille. Lehdessä on monipuolisesti artikkeleita, testejä ja taustatietoa metsänomistamisesta, puukaupasta, metsänhoidosta ja metsästä yleensä.

Metsälehti Makasiini on kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti, joka jaetaan kaikille Metsälehden tilaajille. Sen voi myös tilata erikseen. Metsälehti Makasiini on suunnattu uusille, usein kaupunkilaisille, metsänomistajille.

Tilaa lehti
Karttakauppa

Monipuolisesti karttoja, kartastoja, kirjoja, oppaita ja e-tuotteita luonnossa ja vesillä liikkujille, retkeilijöille, tienkäyttäjille sekä matkailijoille. Karttakauppa on sekä omien että välittämiemme tuotteiden keskeisin ostospaikka ja tietolähde.

Karttakauppa