Ladataan hakutuloksia
Ostoskori
Muutakin kuin puuta!

Kuusenkerkät, koivunmahla, leikkohavut, pakuri ja pihka. Siinä esimerkkejä niin sanotuista erikoisluonnontuotteista, joita voi kerätä metsästä omistajan luvalla. Kuusenkerkistä koivunmahlaan kertoo kaiken erikoisluonnontuotteiden tuottamisesta ja tuotannon kannattavuudesta.

LUE LISÄÄ
Kuusenkerkistä koivunmahlaan

Uusia metsätietokirjoja
Kirjat
Pienen sienioppaan etukannessa on kantarelleja ja isohapero
Pieni sieniopas
Lasse Kosonen
19,00 
29,00 
Perusta oma arboretum
Perusta oma arboretum
Elina Saarikoski
32,00 
29,00 
42,00 

Metsäkoulu uudistuu

Metsäkoulu-kirjasta otetaan kesän aikana jo 11. painos! Uuden kirjan pystyy tilaamaan verkkokaupasta elokuun alkupuolella.
Vuoden 2020 painos säilyy edelleen käyttökelpoisena, mutta loppuerä myydään nyt edullisesti.

Tilaa 10.painos
Metsäkoulu-kirjan kannessa metsuri esittelee pottiputkea istutustyömaalle saapuneelle henkilölle. Alalaidan pikkukuvissa on pakuri, metsätähtiä ja lepän kukinto.


Metsälehti ja Metsälehti Makasiini

Metsälehti on asiantuntijalehti metsänomistajille ja metsästä kiinnostuneille. Lehdessä on monipuolisesti artikkeleita, testejä ja taustatietoa metsänomistamisesta, puukaupasta, metsänhoidosta ja metsästä yleensä.

Metsälehti Makasiini on kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti, joka jaetaan kaikille Metsälehden tilaajille. Sen voi myös tilata erikseen. Metsälehti Makasiini on suunnattu uusille, usein kaupunkilaisille, metsänomistajille.

Tilaa lehti
Karttakauppa

Monipuolisesti karttoja, kartastoja, kirjoja, oppaita ja e-tuotteita luonnossa ja vesillä liikkujille, retkeilijöille, tienkäyttäjille sekä matkailijoille. Karttakauppa on sekä omien että välittämiemme tuotteiden keskeisin ostospaikka ja tietolähde.

Karttakauppa