Ladataan hakutuloksia
Ostoskori
Uutuuskirja saatavilla!

Perusta oma arboretum on tämän kevään ehdoton hankinta! Metsätalousinsinööri Elina Saarikoski paljastaa siinä parhaat vinkkinsä tuttujen ja harvinaisten puulajien kasvattamiseen omalla takapihalla.

LUE LISÄÄ
Perusta oma arboretum

Uusia metsätietokirjoja
Kirjat
29,00 
29,00 
42,00 
-20%
27,20  34,00 
19,00 

Mietityttävätkö metsäasiat?

Moni aloitteleva metsänomistaja kaipaa vertaistukea ja käytännön neuvoja. Molempia löytyy kirjasta Minun metsäni – Vinkkejä uudelle metsänomistajalle. Humoristinen ja silti asiapitoinen teos pohjautuu Minna Kurttilan blogiteksteihin, jotka hän kirjoitti heti metsänomistajaksi tultuaan.

Lue lisää!


Metsälehti ja Metsälehti Makasiini

Metsälehti on asiantuntijalehti metsänomistajille ja metsästä kiinnostuneille. Lehdessä on monipuolisesti artikkeleita, testejä ja taustatietoa metsänomistamisesta, puukaupasta, metsänhoidosta ja metsästä yleensä.

Metsälehti Makasiini on kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti, joka jaetaan kaikille Metsälehden tilaajille. Sen voi myös tilata erikseen. Metsälehti Makasiini on suunnattu uusille, usein kaupunkilaisille, metsänomistajille.

Tilaa lehti
Karttakauppa

Monipuolisesti karttoja, kartastoja, kirjoja, oppaita ja e-tuotteita luonnossa ja vesillä liikkujille, retkeilijöille, tienkäyttäjille sekä matkailijoille. Karttakauppa on sekä omien että välittämiemme tuotteiden keskeisin ostospaikka ja tietolähde.

Karttakauppa