Ladataan hakutuloksia
Ostoskori
Top 10 -joululahjavinkit kaikille metsätyypeille

Tapion metsäkirjojen valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Tarjolla on esimerkiksi metsätöiden historiaa, sijoitus- ja ansaintavinkkejä ja tunnelmointia lähiluonnossa. Poimi linkin takaa parhaat vinkit pukinkonttiin.

Katso TOP 10 lista tästä!
Ihanista ihanin uutuus

Syksyn odotetuin metsäkirjauutuus on Luontopäiväkirja. Finlandia-palkittu Anni Kytömäki kuvaa siinä vuodenkiertoa luonnossa ja ihmismielessä. Odotetun toisen painoksen on kuvittanut Mari Tuominen.

Lue lisää

Uusia metsätietokirjoja
Kirjat
Metsäkoulu, 11. painos, toimittaneet Juha Ruuska ja Heli Virtanen, kustantaja Tapio
Metsäkoulu
Juha Ruuska ja Heli Virtanen (toim.)
49,00 
Ulkoilumetsät - Suunnittelu, hoito ja käyttö, toimittaneet Leena Hamberg ja Aku Korhonen
Ulkoilumetsät
Leena Hamberg ja Aku Korhonen (toim.)
44,00 
Pieni sieniopas, kirjoittanut Lasse Kosonen, kustantaja Karttakeskus
Pieni sieniopas
Lasse Kosonen
19,00 
-31%
20,00  29,00 
Perusta oma arboretum
Perusta oma arboretum
Elina Saarikoski
32,00 

Tietoa taajamametsistä

Metsät jäähdyttävät kaupunkeja kesäisin ja sitovat hulevesiä ympäri vuoden. Jatkuva kasvatus on taajamametsissä jo arkipäivää. Ulkoilumetsät-kirja kokoaa uusimman asiantuntijatiedon aiheesta.

Lue lisää
Tilaa Metsäkaupan uutiskirje

Tilaamalla Metsäkaupan uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uusista tuotteista, kampanjoista sekä muista kuulumisistamme. Uutiskirje lähetään noin kerran kuussa.

Valitse tilauslomakkeelta sinua eniten kiinnostavat aiheet. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, joka sisältää myös alennuskoodin Tapion verkkokauppaan. Voit aina käydä muokkaamassa asetuksiasi uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje


Metsälehti ja Metsälehti Makasiini

Metsälehti on asiantuntijalehti metsänomistajille ja metsästä kiinnostuneille. Lehdessä on monipuolisesti artikkeleita, testejä ja taustatietoa metsänomistamisesta, puukaupasta, metsänhoidosta ja metsästä yleensä.

Metsälehti Makasiini on kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti, joka jaetaan kaikille Metsälehden tilaajille. Sen voi myös tilata erikseen. Metsälehti Makasiini on suunnattu uusille, usein kaupunkilaisille, metsänomistajille.

Tilaa lehti
Karttakauppa

Monipuolisesti karttoja, kartastoja, kirjoja, oppaita ja e-tuotteita luonnossa ja vesillä liikkujille, retkeilijöille, tienkäyttäjille sekä matkailijoille. Karttakauppa on sekä omien että välittämiemme tuotteiden keskeisin ostospaikka ja tietolähde.

Karttakauppa