Metsänhoidon auditointi

Tarjoamme palveluna riippumatonta arviointia ja laadunseurantaa metsänhoidon toteutuksesta. Saat selkeän kuvauksen metsänhoidon laadusta sekä tärkeimmistä kehittämiskohteista. Auditoinnilla koottu tieto antaa sinulle varmuutta tehdä metsien käyttöä koskevia päätöksiä. Tulosten avulla voit viestiä laadusta myös muille!

Tuottamassamme palvelussa saat luotettavan arvion metsänhoidon tasosta. Arvio tuotetaan suhteessa yhdessä valittuihin laatukriteereihin. Näihin voivat sisältyä omat asettamasi tavoitteet sekä metsälainsäädännön, metsäsertifiointijärjestelmien (PEFC™/FSC®) sekä metsänhoidon suositusten määrittämät laatukriteerit.

Toteutamme arviointeja ja seurantoja kaikkiin metsänhoito- ja hakkuutoteutuksiin sekä erityiskohteisiin. Tärkeänä tarkasteltavana tekijänä on toteutettujen toimenpiteiden metsänhoidollinen soveltuvuus kohteelle. Metsänhoidon ympäristövaatimusten ja vastuiden täyttyminen on keskeinen osa arviointia. Arvioimme tarvittaessa myös toteuttajien tekemän omavalvonnan laatua.

Palvelun tuloksena saat kohdekohtaiset raportit sekä yhteenvedot sovitulla tavalla.

Katso video: TAPIO laadunarviointipalvelut

Arviointia erilaisiin tarpeisiin

Tarjoamme palvelua sekä yksittäisen kohteen arviointiin että laajempiin seurantoihin. Palvelun päävaiheet:

  1. Arvioinnin tavoitteiden tarkentaminen sekä käytännön toteutuksesta sopiminen
  2. Arviointien toteutus ja raportointi sovitulla tavalla
  3. Tulosten yhteinen purku

Arviointia vahvalla kokemuksella

Meillä on pitkäaikainen asiantuntemus metsänhoidon ja puunkorjuun laadunhallinnan menetelmien ja laatukriteerien kehittämisestä sekä erilaisista seurannoista. Olemme metsänhoidon suositusten kehittäjä ja tunnemme metsänhoidon laadun ydinkysymykset.

Useat suurmaanomistajat kuten UPM Metsä ja Tornator Oyj varmistavat toiminnan laatua Tapion avulla. Tutustu Metsän- ja luonnonhoidon laadunarvioinnin asiakastarinoihin.

Ota yhteyttä

Katsotaan tilannettasi yhdessä – teemme sen jälkeen tarjouksen etenemisestä.

Kalle Vanhatalo
Kalle Vanhatalo
palvelualueen päällikkö, konsultointi
kalle.vanhatalo(at)tapio.fi
+358 40 192 1874

Arvostelut

Tätä tuotetta ei ole vielä arvioitu.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Suosittelemme
19,00 
Puut ja pensaat
Henry Väre
17,00 
27,00 
-20%
21,60  27,00