Metsät ja ilmastonmuutos -kirjan kansikuva, kirjoittaneet Markus Melin, Pi Mäkilä ja Aino Ässämäki, kannen kuvitus Jenni Uusilehto, kustantaja Tapio

Metsät ja ilmastonmuutos (e-kirja)

Markus Melin, Pi Mäkilä ja Aino Ässämäki

30,00 

kpl

Kun puhutaan metsätaloudesta, on pakko puhua myös ilmastonmuutoksesta.

Metsät ja ilmastonmuutos on ajankohtainen tietokirja ilmastonmuutoksesta ja sen vaikutuksesta Suomen metsiin ja metsätalouteen.

Yleistyvät kesähelteet, kuivuusjaksot ja talviajan epävakaiset sääolot kasvattavat metsätuhojen riskiä. Kuusi on tuhoille alttein puulaji, mutta sen istutusmäärät ovat olleet voimakkaassa kasvussa – miten kuusimetsien siis käy? Entä onko mahdollista, että yksityisille metsänomistajille maksetaan pian siitä, että he jättävät metsänsä hakkaamatta, hiilivarastoksi?

Uutuuskirjan kohderyhmää eivät ole pelkät metsänomistajat tai metsäammattilaiset. Metsät ja ilmastonmuutos tarjoaa oivalluksia kaikille hiilensidonnasta ja ympäristökysymyksistä kiinnostuneille. Tiivis ja sujuvasti kirjoitettu teksti auttaa ottamaan ilmastonmuutoksen vaikutukset haltuun helposti ja nopeasti.

Tutkija Markus Melin ja toimittajat Pi Mäkilä ja Aino Ässämäki ovat haastatelleet kymmeniä tutkijoita, asiantuntijoita ja käytännön metsäammattilaisia. Haastatellut pääsevät kirjassa ääneen ja kertovat, mitä metsien käsittelyssä heidän mielestään olisi syytä muuttaa. Lisäksi kirja raottaa hiilikompensaatiopalveluiden toimintaa ja EU:sta tulevaa sääntelyä.

Markus Melin työskentelee Luonnonvarakeskuksessa tutkimusalanaan metsien tuhohyönteiset ja -nisäkkäät. Pi Mäkilä on toimittaja ja viestinnän asiantuntija, jolle metsä on ennen kaikkea luonto- ja virkistyskohde. Aino Ässämäki on metsänhoitaja ja toimittaja, jolla on monipuolinen työkokemus metsäalalta.

Tämä on digitaalinen e-kirja. Ostotapahtuman jälkeen kirjan voi ladata epub-muodossa omalle laitteelleen ja lukea lukuohjelmassa tai -sovelluksessa. Tutustu e-kirjojen latausohjeisiin täällä.

Painetun kirjan voit ostaa täältä.

Kuuntele myös podcast

Pi Mäkilä ja Aino Ässämäki ovat tuottaneet myös Muuttuvat Metsät -nimisen podcast-sarjan, joka julkaistaan Metsälehden verkkosivuilla. Podcast-sarja käsittelee samoja kysymyksiä kuin kirjakin.

Kirjalija(t)
Markus Melin, Pi Mäkilä ja Aino Ässämäki
Kieli
suomi
Kustantaja
Tapio
Sivut
128
ISBN
978-952-338-128-5
EAN
9789523381285
Painovuosi
2023
Kirjastoluokka
67.5
Verokantatunnus
10
1. painos varastoon
29.06.2023
Leveys
0.000000 cm
Korkeus
0.000000 cm
Paksuus
0.000000 cm
Nimiketunnus
300165

Arvostelut

Tätä tuotetta ei ole vielä arvioitu.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Suosittelemme
-47%
10,00  19,00 
27,00 
-20%
21,60  27,00 
Puut ja pensaat
Henry Väre
17,00