metsuri raivaussahan kanssa metsässä

Sertiseriffi FSC Manuaalinen metsänhoito

79,00 

kpl

Sertiseriffi FSC Manuaalinen metsänhoito -verkkokurssi käy läpi FSC-standardin keskeiset vaatimukset metsurityönä tehtävän metsänhoidon näkökulmasta.

Uudella Sertiseriffi FSC Manuaalinen metsänhoito -verkkokurssilla tutustut päivitetyn Suomen FSC-standardin sisältöihin. Kurssin pääpaino on manuaaliseen metsänhoitoon liittyvissä FSC-sertifioinnin vaatimuksissa.

Kurssi on suunnattu erityisesti FSC-sertifioiduissa metsissä toimiville metsureille. Kurssi soveltuu myös metsänomistajille, jotka tekevät metsänhoitotöitä itse.

FSC Manuaalinen metsänhoito -kurssin suorittaminen

Kurssilla perehdyt FSC-metsäsertifioinnin sisältöihin Sertiseriffin seurassa. Kurssin suorittaminen yhdellä kertaa vie noin 60 minuuttia. Koko kurssia ei tarvitse opiskella ja suorittaa kerralla, vaan voit jättää sen kesken ja palata samaan kohtaan myöhemmin.
Verkkokurssi koostuu kolmesta moduulista, joiden sisältöinä ovat:

  • FSC-sertifiointi yleisesti
  • Keskeiset FSC-metsätalouden käytännön vaatimukset
  • FSC-sertifiointi ja manuaalinen metsänhoito

Kun olet käynyt läpi kaikki kolme kurssiosiota, suoritat osaamiskokeen, jossa on 8 kysymystä. Hyväksytystä osaamiskokeesta (vähintään 80 % vastauksista oikein) saat todistuksen (pdf), jonka voit tulostaa tai tallentaa koneelle. Kurssi on käytettävissä 12 kk ajan. Viihtyisiä oppimishetkiä FSC-metsäsertifioinnin ja Sertiseriffin parissa!

Muita FSC-verkkokursseja

Tutustu myös muihin FSC-verkkokursseihimme:

Lue artikkeli

Lue Tapion verkkosivuilta, miten uudet FSC-verkkokurssit syntyivät ja mitä hyötyä on henkilöstön kouluttamisesta niiden avulla.

FSC-Sertifioinnin logo

Tapio Oy, FSC N002680

Katso Suomen FSC-Standardi.

Asiakastuki: koulutus(at)tapio.fi

TILAUSOHJE

1. Osta FSC-verkkokurssit verkkokaupasta. (Lisätietoa yritystilauksista tämän ohjeen lopussa.) Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

2. Lähetä sähköpostia osoitteeseen koulutus(at)tapio.fi. Liitä sähköpostiin:

  • tilausvahvistuksesi / tilausnumerosi
  • kaikkien kurssin suorittajien nimet ja sähköpostiosoitteet

Lomien vuoksi tilauksia käsitellään seuraavan kerran 1.8.2024. Sen jälkeen suorittajat saavat TAPIO Verkkokurssit -palvelun käyttöön.

Tilaatko yritykselle?

Jos haluat tehdä verkkokauppatilauksen yrityksen nimissä, yrityksellä on oltava osto-oikeus (lisätietoa täältä). Jos tilaat isomman erän verkkokursseja, vähintään 10 kpl kerralla, pyydä tarjous ja tee tilauksesi ottamalla yhteyttä osoitteeseen koulutus(at)tapio.fi.

Virtanen_Heli
Heli Virtanen
tuotepäällikkö
heli.virtanen(at)tapio.fi
+358 29 432 6059

Arvostelut

Tätä tuotetta ei ole vielä arvioitu.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.